Tinos Running Experience – 13 Iουνίου 2020

Μεταλλιο αγωνων

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, έχοντας την άδεια του Δήμου Τήνου…

Εγγραφή

Για την εγγραφή σας στο Tinos Running Experience 2020 παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Παροχές

Οι αθλητές και οι συνοδοί τους στο Tinos Running Experience 2020 έχουν απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις στις παρακάτω κατηγορίες

Εθελοντές

        Εάν θέλετε να γίνετε εθελοντής στο Tinos Running Experience παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα  

O Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου προκηρύσσει για έβδομη συνεχή χρονιά Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «Tinos Running Experience 2020» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμου Τήνου. Την τεχνική υποστήριξη των αγώνων έχει η εταιρεία All About Running.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ξεκινάει την Παρασκεύη 12 Ιουνιου με το Pasta Party. To πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 21 χλμ., 9,9 χλμ., 4,9 χλμ., 900μ. για παιδιά αλλά και 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020.

ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

WE ARE ALREADY COUNTDOWN!

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Κάθε αρχή καλοκαιριού τα τελευταία χρόνια επιλέγω να συμμετέχω στον ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου Tinos Running Experience. Ο αθλητής που θα συμμετέχει θα καταβάλει έντονη προσπάθεια για τον τερματισμό αλλά θα έχει και την δυνατότητα να απολαύσει το αεράκι του Αιγαίου και το γαλάζιο του ορίζοντα.
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να παρέχουν όλα τα απαραίτητα και η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με τοπικές επιχειρήσεις και χορηγούς, έχει οδηγήσει σε αρκετές παροχές για τους δρομείς και ταυτόχρονα την προβολή των τοπικών προϊόντων, διάδοση της τοπικής ιστορίας και αρχιτεκτονικής με τις οργανωμένες επισκέψεις σε μουσεία, γραφικά χωριά αλλά και με τα ιδιαίτερα έπαθλα. Το pasta-γλέντι της υποδοχής είναι κάτι που προσμένουμε για την ζεστή του ατμόσφαιρα και για να συναντηθούμε με φίλους και άλλους δρομείς. Αναμένοντας λοιπόν την επόμενη διοργάνωση στο χειροποίητο νησί των Κυκλάδων για έναν ιδιαίτερο και αυθεντικό αγώνα δρόμου.

Αλέξανδρος Μπόλιας
Αλέξανδρος Μπόλιας

Το 2014 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) έλαβε μέρος στο ξεκίνημα της διοργάνωσης του Tinos Running Experience και εξακολουθεί να συμμετέχει στον καταπληκτικό αυτό Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες του διημέρου που γίνονται στο όμορφο νησί της Τήνου κάθε καλοκαίρι. Οι Διοργανωτές του Tinos Running Experience μας δείχνουν με τον τρόπο τους τη θεμελιώδη αξία που έχει η συνύπαρξη των ανθρώπων μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις. Φιλοξενία με όλη τη σημασία της. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε Επιτυχία στους αγώνες τους

Ελένη Μπερτσάτου
Ελένη ΜπερτσάτουΠρόεδρος ΣΔΥ Αθήνας

Συμμετέχω στον αγώνα από την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε, το 2014, στην απόσταση των 20 χιλιομέτρων, την πρώτη δε χρονιά συμμετείχα με το τιμητικό Νο 1!
Είδα το event αυτό να εξελίσσεται από έναν ακόμα αγώνα μικρού ενδιαφέροντος, σε έναν αγώνα που έχει μπει στα calendars πολλών δρομέων, Ελλήνων και μη, με το ολοζώντανο pasta party της παραμονής του αγώνα, οι εθελοντές που ζουν το 3ημερο όσο έντονα το ζουν οι αθλητές, οι βραβεύσεις με τα δώρα που προσφέρουν τα χωριά και οι Τοπικοί Οργανισμοί, η ενέργεια και όρεξη των Διοργανωτών που κάθε χρόνο προσφέρουν νέες εκπλήξεις στα δρώμενα γύρω απ τους αγώνες για τους αθλητές και τις οικογένειές τους, αλλά κυρίως σε έναν αγώνα που έχει αγκαλιάσει στο σύνολό της η τοπική κοινότητα, και αυτό είναι που τον διαφοροποιεί από πολλούς άλλους αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα.

Διονύσης Γρηγοράτος
Διονύσης Γρηγοράτος

Stay tuned with updates

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων